Hoofdgerechten
Voorgerechten – Hoofdgerechten – Nagerechten – Maandmenu
Pratos Principais, Hoofdgerechten: |
|
Cataplana de Peixe. | 26.75 |
Koperen visstoofpan gevuld met diverse soorten vis, tomaat, ui en knoflook een typisch gerecht uit de Algarve. | |
Prato à Pescador. | 27.50 |
Verschillende soorten gegrilde en gebakken vis. | |
Bacalhau à Bras | 27.75 |
Roergebakken stokvissnippers met ui, knoflook, aardappel en ei. | |
Bacalhau a moda da Mafra. | 27.75 |
Stokvis is gedroogde en gezouten kabeljauw. Wij laten het 24 uur wellen en weken in koud stromend water. Dan kun je de vis bereiden. Deze keer bakken wij de Stokvis
en serveren daar gemarineerde uien en chips bij. |
|
Filetes de Robalo grelhado à Lagareiro. |
26.50 |
Gegrilde Zeebaarsfilet met warme olijfolie, ui, knoflook en peterselie. Precies zoals ze dat in een olijfolieraffinaderij eten. | |
Estufado de carne da vaca. | 26.50 |
Zachte Portugese runderstoofpot. | |
Febras na grelha. | 22.75 |
Gemarineerde , gegrilde Varkenshaasmedaillons. Een gerecht dat je in heel Portugal tegenkomt. | |
Lombo na grelha com molho de pimenta verde | 29.75 |
Gegrilde biefstuk van de haas met een groene pepersaus. | |
Frango Piri piri | 21.75 |
Op de houtskool gegrilde Kipkarbonaden, lekker gekruid met onder andere Portugese pepers en knoflook, alleen op vrijdag en misschien zaterdag | |
Bitoque | 26.75 |
Gemarineerde kogelbiefstuk met een spiegelei | |
Espetada de frango na grelha. | 21.75 |
Een spies van de grill met gemarineerd Kipfilet zoals ze alleen in Portugal kunnen en bij ons dan……. | |
Bij de hoofdgerechten serveren wij gemarineerde Portugese aardappels uit de oven, verse groenten, sla en op verzoek de enige echte handgesneden huisgemaakte lekkere frietjes met mayo. Bent u overgevoelig voor bepaalde producten zoals, lactose, gluten, knoflook, witte peper, peterselie, natrium, eiwit ect ect. Meldt u het aub bij de bediening dan kan de keuken er rekening mee houden.
|